Yritys

Rakennusliike Poukkula on vuodesta 1997 lähtien valtakunnallisesti toiminut rakennusalan yritys, jossa asiakkaita autetaan avoimesti ja heidän tavoitteitaan arvostaen. Suoraselkäisellä toiminnallaan ja tyytyväisellä asiakaskunnallaan Poukkula on lunastanut tukevan jalansijan alan toimijana ja palvelee nyt tuotanto- ja toimitila-asiakkaitaan ympäri Suomen. Olemme toteuttaneet projekteja aina Kotkasta Kemijärvelle.

rklpoukkula_infograafi_kumppanuusmalli2.png

kättely.svg

Kumppanuusmalli

Kumppanuudella tarkoitamme aitoa hankkeen eteenpäin viemistä, jossa korostuu avoimuus ja luottamus. Toimimme hankkeen alusta saakka avoimesti tilaajan kanssa yhteistyössä, olemme apuna suunnittelussa ja varmistamme saumattoman tiedonkulun hankkeen edetessä. Otamme hankkeesta kokonaisvastuun, jolloin säästät huomattavasti aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Toimimme yhteistyössä luotettavien ja erittäin pitkään toimineiden yhteistyökumppaneidemme kanssa varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Arvot

 

kumppanuus_sininen.svg

Kumppanuus

Meillä tärkeintä on kiitettävästi toteutettu rakennushanke, joka johtaa asiakkaan menestykseen.

ovi_sininen.svg

Avoimuus

Toimimme aidossa suoraviivaisessa yhteis-työssä kollegoidemme tilaajien ja kumppaneiden kanssa.

lippu_sininen.svg

Rohkeus

Uskallamme ottaa kantaa hankkeisiin, esittää uusia ideoita ja ohjata suunnittelua hankkeen optimaalisen toteutumisen vuoksi.

“Tarinamme on alkanut kumppanuusajattelusta, ensimmäisestä työmaasta alkaen. Tapamme toimia on kantanut meitä jo yli 27 vuoden ajan.”-Tuomo Poukkula

 

Henkilöstö

Motivoitunut ja osaava henkilöstömme vastaa yhdessä yrityksemme toiminnan eri osa-alueista. Meiltä saat apua rakennusalalla pulmaan kuin pulmaan.

 

yli 220

toteutunutta projektia

yli 50

yhteistyökumppania

yli 27

vuotta toimintaa

Meille töihin?

Me Rakennusliike Poukkulassa uskomme siihen, että kollegoiden sijaan olemme yhtä suurta perhettä. Arvostamme toisiamme ja meillä panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen. Tämän vuoksi meillä tehdäänkin poikkeuksellisen pitkiä työuria. Tällä hetkellä meillä olisi avoimet paikat mm. työpäällikölle ja työmaamestarille, olisitko sinä heistä jompi kumpi?

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

Kortemme keossa

Olemme hyvin aktiivisesti tukemassa suomalaista liikuntaa ja tällä hetkellä olemme sponsoroineet mm. 

Oulun Kärpät / kapteeni Atte Ohtamaa
Lumilautailija Carola Niemelä
FC Raahe, B-juniorit
Raahe Kiekko
Teräs-kiekko
OLS 12 -edustusjoukkue
Alajärven Ankkurit, pesäpallojoukkue
Pattijoen Urheilijat, pesäpallojoukkue

 

Oulun_Kärpät_logo.pngfc_raahe_logo.pngRaahe-Kiekko_logo.pngteras-kiekko_logo.pngols_logo.pngAlajärven_Ankkurit_logo.pngpattu_logo.png